A zöld kávé biztonságossága

A zöld kávé az utóbbi időkben jelentős sajtóvisszhangot kapott, még Dr. Oz is elismerően beszélt róla. De vajon mit kell tudni a zöldkávé biztonságosságáról? Milyen mellékhatásai lehetnek a terméknek?

zöldkave

Számos kísérlet során vizsgálták a zöldkávé biztonságosságát: az University of Scranton több, mint 22 tanulmányt adott ki a közelmúltban, amik egytől-egyig pozitív eredményekről számolnak be. Az előnyöket egyaránt a zöldkávéban található klorogénsavnak tulajdonítják, ez a sav jelentősen csökkenti a vércukorszintet és javítja az anyagcsere folyamatokat. Mindezt mellékhatások nélkül. Persze azért érdemes vele vigyázni és néhány dologra odafigyelni, ha rendszeresen szeretnénk fogyasztani ezt a terméket.

Biztonsági tippek

Fontos szólni a koffeinérzékenységről. Ha valakinek a koffein problémákat okoz, mint például idegességet és fejfájást, akkor a zöld kávé kivonat fogyasztása sem javasolt. Ha mégis szeretnénk használni ezt a kiegészítőt, akkor keressük fel orvosunkat, aki meg fogja határozni a számunkra megfelelő és biztonságos mennyiséget. A gyermekek és a terhes nők nem használhatják a zöld kávé kivonatokat. A minőség nyilvánvalóan fontos, ezért mindig legyél figyelmes és csak olyan kivonatot vásárolj meg, aminek minimum 45%-a klorogénsav.

Figyeljük meg a címkét alaposan. Ha az adott kiegészítő szulfátokat tartalmaz, akkor ne vásároljuk meg.

Néhány zöldkávé kivonat tartalmazhat néhány más összetevőt is, például málna ketont, afrikai mangót stb. Bár ezek a hatóanyagok természetes módon fokozzák a zöldkávé hatását, kisebb mellékhatásaik is jelentkezhetnek. győződjünk meg arról, hogy egyik összetevőre sem vagyunk allergiásak. Mindig csak eredeti terméket vásároljunk. A nem eredeti márkajelzést tartalmazó termékek összetevői változhatnak, a hamisítványokkal pedig nyilvánvalóan nem fogunk lefogyni. Keressünk olyan szállítókat, akik minden bizonnyal megbízhatóak. Csak maygar webáruházból rendeljünk.

Zöld kávé és Krómkapszula 60db (Dr.Herz)

-11% Zöld kávé és Króm kapszula 60db (Dr.Herz)

A zöld kávé a forradalmian új fogyókúrás termék a természet ajándéka. Csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.

Ár: 2275 Ft
2560 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!